Selecteer een pagina

TotalBalance traject

de kracht van TotalBalance voor jouw werknemers

Als werkgever begrijpen we dat de balans tussen werk en persoonlijk leven van cruciaal belang is voor de gezondheid en het welzijn van je werknemers. Daarom presenteren we met trots ons TotalBalance traject: een krachtig programma dat jouw werknemers ondersteunt bij het bereiken van blijvende gedragsverandering en persoonlijke groei.

Stimuleer blijvende gedragsverandering

Ons TotalBalance traject is speciaal ontworpen om werknemers te ondersteunen bij het implementeren van blijvende gedragsverandering in hun leven. Met behulp van coaching en therapie op basis van pastoraat doorlopen deelnemers een diepgaand traject dat uit drie essentiële fases bestaat.

Fase 1: Ontdek het verleden en begrijp het heden

In deze fase gaan werknemers op een introspectieve reis om te begrijpen hoe ze zijn geworden wie ze nu zijn. Ze ontdekken hun behoeften en krijgen de kans om onverwerkte emoties uit het verleden aan te pakken. Het therapeutische aspect van deze fase helpt om blokkades uit het verleden te doorbreken.

Fase 2: Ontdek de ware identiteit en innerlijke kracht

Tijdens deze fase worden werknemers uitgedaagd om hun ware identiteit en innerlijke kracht te ontdekken. Ze krijgen inzicht in hun unieke eigenschappen, passies, verlangens, talenten en idealen. Het resultaat is een diepere zelfkennis en een beter begrip van wat bij hen past.

Fase 3: Maak doelgerichte keuzes voor de toekomst

Na het ontdekken van wie ze werkelijk zijn, worden werknemers begeleid bij het maken van doelgerichte keuzes voor de toekomst. Het doel is dat ze het geleerde in het dagelijks leven en werk kunnen toepassen en een positieve impact hebben op hun omgeving.

Haal het beste uit jouw werknemers

Met het TotalBalance traject investeer je in de persoonlijke ontwikkeling van je werknemers, waardoor ze proactiever worden, beter communiceren vanuit hun eigen drijfveren, meer zelfinzicht hebben, effectiever handelen en beter omgaan met uitdagingen.

belangrijke voordelen voor werknemers

  • Concrete stappen leren zetten in het leven
  • Innerlijke rust en zelfverzekerdheid
  • Zicht krijgen op eigen drijfveren en verlangens
  • Werken aan overtuigingen en patronen
  • Meer verbinding met zichzelf en anderen ervaren
  • Dankbaarheid en evenwicht voelen
  • Ontdekken wie zij werkelijk zijn en wat bij hen past
  • Vergroten van kennis en inzichten voor meer effectiviteit in het leven en contacten
  • Minder afhankelijk zijn van de mening van anderen of gebeurtenissen uit het verleden

zet de eerste stap

Kies voor TotalBalance en geef jouw werknemers de kans om te groeien, bloeien en met vernieuwde energie hun werk en privéleven te balanceren. Ontdek hoe onze persoonlijke begeleiding werknemers stimuleert om hun volledige potentieel te bereiken en hun waarde te vergroten, voor zowel henzelf als voor jouw organisatie. Neem vandaag nog de eerste stap op weg naar een positieve transformatie binnen jouw team!

contact