Selecteer een pagina

veel gestelde vragen

Als ik een reis boek bij een touroperator van mijn voorkeur, kan ik dan toch voor al mijn zorgvragen bij de Dutch Assist terecht?

Je hoeft geen vakantie bij de Dutch Explorer te boeken om zorg of hulpmiddelen tijdens je vakantie te kunnen boeken. 

Ik heb tijdens mijn vakantie hulpmiddelen nodig, kan ik deze bij jullie boeken?

Je kunt bij ons je hulpmiddelen wereldwijd boeken. Wij zoeken voor je uit, welke partij het beste bij je past. Mocht er iets aan de hand zijn met je hulpmiddel, neem dan direct contact met ons. Je krijgt voor vertrek ons noodnummer, zodat je ons 24/7 kunt bereiken.

Kunnen jullie ook helpen met innovatieve hulpmiddelen?

Als je op vakantie gaat en je bent op zoek naar innovatieve hulpmiddelen, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gespecialiseerde hulpmiddelen tijdens je reis. Wellicht kunnen we je helpen tijdens je zoektocht.

Kunnen jullie me ook helpen met zuurstof op vakantie?

Wij bieden de mogelijkheid om van huis tot huis zuurstof te leveren. Wij werken er samen met onze partners hard aan om dit voor iedereen mogelijk te maken. 

Helpen jullie ook overbelaste mantelzorgers?

Mantelzorg is heel erg zwaar en wordt vaak onderschat. Door middel van coaching kun je leren om ook in deze omstandigheden terug te komen in balans. We kijken graag met jou, met jullie mee, wat er nodig is. We luisteren graag naar je verhaal.

Is er een noodnummer?

Wij zijn voor al ons cliënten 24/7 te bereiken in geval van nood. Dit nummer ontvang je als je van ons een dienst afneemt.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Zondag 10.00 tot 22.00

Maandag 10.00 tot 22.00

Dinsdag 10.00 tot 22.00

Woensdag 10.00 tot 22.00

Donderdag 10.00 tot 22.00

Vrijdag 10.00 tot 16.00

Zaterdag gesloten

Werken jullie ook met vaste zorgtijden, net zoals de thuiszorgorganisatie?

Dat hangt helemaal af van je zorgvraag. Wij werken met flexibele zorgtijden aangepast op jouw vakantiewensen. Heb je een medische noodzaak voor een vaste zorgtijd, laat het ons dan weten. Uiteraard wordt dit ook besproken tijdens het adviesgesprek.  

Wat is TotalBalance Coaching?

TotalBalance Coaching is een mix van therapie en coaching op basis van pastoraat. Onze coaching is toegankelijk voor iedereen. Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord.

Ik zoek werk, hebben jullie vacatures?

Wij zijn altijd op zoek naar de juiste professionals. We zien je berichtje of belletje graag tegemoet.

contact