Selecteer een pagina

over ons

Wij zijn Richard en Harmi en onze passie ligt in het helpen van mensen. We zijn toegewijd om tegemoet te komen aan de behoeften van anderen en luisteren aandachtig naar ieders verhaal.

Onze achtergrond en ervaring hebben ons in staat gesteld om waardevolle handvatten te bieden aan mensen die op zoek zijn naar ondersteuning. We hebben een diepgaand inzicht in de behoeften en uitdagingen van anderen, en we zijn vastbesloten om hen te helpen een positieve verandering te realiseren in hun leven. 

wat kunnen we voor jou doen?

achtergrond

We delen graag onze achtergrond en hoe we ons hebben ontwikkeld tot de coaches die we vandaag zijn. Onze persoonlijke reizen hebben ons gevormd en ons geleerd om met empathie en begrip naar anderen te luisteren.

We geloven dat ieder mens waardevol is en het vermogen heeft om te groeien en te bloeien. We streven ernaar om mensen de tools en begeleiding te bieden die ze nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken. We ondersteunen je graag op je pad van persoonlijke groei en welzijn.

Richard is al jaren werkzaam in de zorg als ambulance chauffeur. Hij heeft een groot zorghart voor de mensen die hij ontmoet in zijn werk, tijdens de ritten in de ambulance biedt hij een luisterend oor.

Harmi is geboren en getogen in het noorden van het land, met een HBO journalistiek en communicatie op zak is zij jaren werkzaam geweest in het Leger des Heils en vervolgens in verschillende bedrijven in de marketing en communicatie. In 2014 werd een vaataandoening in de hersenen geconstateerd en na een lang revalidatietraject is zij hier inmiddels van hersteld.

Allebei hebben we op onze manier te maken met de zorg. Wij hebben het met ons gezin geleefd. Dit was en is voor ons dé drijfveer dit bedrijf te starten. Onze ervaring hebben wij inmiddels mogen uitbreiden met verschillende opleidingen, waardoor wij er echt voor jou kunnen zijn. We kijken er dan ook naar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een positieve verandering in jouw leven, gebaseerd op jouw sterke punten.

nog zoveel meer…

Wij zijn inmiddels nog meer bedrijven aan het opzetten. Voor nu is daar Dutch Assist én Dutch Explorer.

Dutch Explorer reisbureau, Travel with Care

contact

4 + 12 =