Selecteer een pagina

training Basic Life Support

Onze cursus Basic Life Support is speciaal ontwikkeld voor iedereen die wil leren hoe ze BLS-technieken kunnen toepassen in noodsituaties. Of je nu een zorgprofessional bent, werkt in een omgeving met een hoog risico, of gewoon geïnteresseerd bent in het vergroten van je kennis en zelfvertrouwen in het verlenen van eerste hulp, deze training is perfect voor jou.

Tijdens de cursus leer je essentiële BLS-technieken, zoals het veiligstellen van de ademweg, de stabiele zijligging, reanimatie en het omgaan met verslikking, bloedingen en shock. Daarnaast word je getraind in het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED) bij slachtoffers van circulatiestilstand. Je zult vertrouwd raken met de procedures en handelingen die nodig zijn om snel en doeltreffend hulp te bieden in noodsituaties.

Neem de eerste stap naar het vergroten van je vaardigheden in levensreddende technieken. Schrijf je vandaag nog in voor onze BLS en AED-training en zet jezelf op de weg naar het redden van levens!

Praktische informatie

Deze training is op dinsdag 7 Mei van 09.00 tot 16.00 uur op de locatie Kerkweg 7 te Leusden. Tijdens deze training krijg je een lunch en achteraf een certificaat. We zijn met maximaal 10 deelnemers, dus je krijgt alle aandacht die je verdient. Kosten: € 250 euro p.p.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

 

Locatie Kerkweg 7 Leusden
Datum 7 Mei
Voor wie Iedereen die kennis wil vergroten in eerste hulp
Kosten 250,-
  • Leer essentiële BLS-technieken
  • Train het gebruik van de AED
  • Inclusief heerlijke lunch
  • Achteraf ontvang je een certificaat

Ja, ik meld me aan!

hoe ziet de training eruit?

De cursus bestaat uit drie dagdelen, waarin je praktische vaardigheden zult oefenen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Onze kleine groepen zorgen voor een persoonlijke leerervaring, zodat er voldoende individuele aandacht is.

Bij de cursus inbegrepen zijn instructiemateriaal en een lunch, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om optimaal te leren. We streven ernaar om een comfortabele en stimulerende leeromgeving te bieden, zodat je zelfverzekerd en goed voorbereid bent in geval van noodsituaties.

Na succesvolle afronding van de DAN Automated External Defibrillator cursus ontvang je een DAN AED Provider kaart. Deze kaart bevestigt dat je getraind bent om eerste hulp te verlenen, zowel met als zonder een AED, aan slachtoffers van circulatiestilstand. Het brevet is twee jaar geldig, waardoor je de zekerheid hebt dat je up-to-date bent met de nieuwste richtlijnen en protocollen.

contact