Selecteer een pagina

training Innerlijke bloei

Soms komen we in het leven momenten tegen waarin we vastlopen, zowel in onze persoonlijke als professionele sfeer. We voelen ons misschien verloren, onzeker en hebben het gevoel dat we onszelf zijn kwijtgeraakt. Als jij jezelf hierin herkent, is deze training speciaal ontworpen om jou te helpen.

Onze training biedt een rustgevende en verhelderende ervaring, waarin je de tijd neemt om dichter bij jezelf te komen en je eigenwaarde en zelfbeeld te herontdekken. Het is een kans om jezelf opnieuw te leren kennen en te begrijpen wie je werkelijk bent, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Tijdens de training zorgen we ervoor dat je de rust en ruimte hebt om te reflecteren, je gedachten te ordenen en te focussen op wat voor jou belangrijk is. Je krijgt de gelegenheid om activiteiten te ondernemen die je leuk vindt en die jou vreugde brengen. Daarnaast krijg je de kans om andere inspirerende vrouwen te ontmoeten, te genieten van gedeelde ervaringen en elkaar te ondersteunen.

Gun jezelf de tijd en ruimte om te groeien en te bloeien. Onze persoonlijke DISC-training voor vrouwen is jouw reis naar innerlijke rust, zelfontdekking en het herwinnen van je eigenwaarde. Onder aan deze pagina lees je meer over DISC.

Neem vandaag nog de eerste stap op weg naar een positieve transformatie. We kijken ernaar uit om je te begeleiden op dit bijzondere pad van persoonlijke groei.

Praktische informatie

Binnenkort meer informatie over datum en prijzen. 

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

 

Locatie
Hotel
Datum
Voor wie Vrouwen
Kosten
  • Rustgevende en verhelderende ervaring
  • Dichter bij jezelf komen en je zelfbeeld herontdekken
  • DISC-training
  • Toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking
  • Groepstraining met 5 uur één-op-één coaching

Ja, ik meld me aan!

jouw persoonlijke DISC

Ontdek je ware zelf en herontdek je eigenwaarde met onze persoonlijke DISC-training voor vrouwen. Deze training is volledig gericht op jouw eigen proces. We bieden begeleiding en ondersteuning om je te helpen bij het herontdekken van je eigen kracht, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het vinden van balans in je leven. Door middel van het DISC-model zul je inzicht krijgen in je gedragsstijl, persoonlijke voorkeuren en sterke punten, wat je zal helpen bij het begrijpen van jezelf op een dieper niveau.

DISC is een persoonlijkheidsprofieltool die is ontwikkeld om inzicht te bieden in menselijk gedrag. Het is gebaseerd op het idee dat individuen verschillende gedragsstijlen hebben die hun communicatie, interacties en besluitvorming beïnvloeden.

Het model verdeelt gedrag in vier hoofdstijlen: Dominant/Daadkracht, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus/Correctheid. Elk van deze stijlen heeft specifieke kenmerken die de manier waarop mensen denken, voelen en handelen typeren.

We gebruiken de DISC voornamelijk om inzicht te krijgen in de kernkwaliteiten. Bij iedere kwaliteit hoort een valkuil, een uitdaging en een allergie. Vaak kennen wij onze valkuilen en allergieën beter dan onze kwaliteiten. Het is in ieder geval iets, het brengt je terug naar je kwaliteit. Je valkuil is ten slotte een kwaliteit die je te veel inzet. Onze allergieën maken ons gefocust op de valkuilen van de ander en daarbij vergeten we de kwaliteit te zien. Wij kunnen valkuilen van anderen zien, zonder dat deze persoon ook echt in zijn of haar valkuil hoeft te zitten.

Diep in ons hart zouden we het misschien best wel willen kunnen. We mogen er van leren, onze kwaliteiten brengt ons naar onze uitdagingen. Zodat we beter in balans komen met onszelf en onze omgeving.

contact