Selecteer een pagina

zorg op vakantie

Jij verlangt naar een vakantie, maar hebt niet alleen een aangepaste kamer of begeleiding tijdens je vlucht nodig – je hebt zorg nodig. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden om jouw droomvakantie werkelijkheid te maken. Bij ons heb je de keuze om je eigen zorgteam te selecteren of gebruik te maken van een team dat beschikbaar is in de omgeving tijdens jouw vakantie.

Tijdens jouw vakantie kunnen verschillende mantelzorgers zich soms over jou ontfermen. Het is fijn om mensen om je heen te hebben die je willen helpen jouw dromen waar te maken. Echter, zij kunnen soms ook overbelast zijn. Samen bekijken we de mogelijkheden om samen tot rust te komen, met zorg die aansluit bij jou en je behoeften.

meer weten over zorg op vakantie?

zorg is maatwerk

Bij ons is zorg maatwerk. We bieden advies op maat aan de hand van een persoonlijk gesprek. Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op.

Wil je graag een zorgteam in de buurt van jouw vakantieadres? Neem dan contact met ons op. We zullen dan een oproep doen om meer mensen te vinden die graag in dezelfde omgeving van een zorgvakantie willen genieten.

We zijn er ook voor mensen die na geconfronteerd te zijn met fysieke uitdagingen en onzekerheden willen terugvallen op deskundige zorg tijdens hun vakantie. Ook voor mensen die met kinderen reizen en medisch gezien extra ondersteuning nodig hebben.

Heb je begeleiding nodig van een van onze professionals naar je vakantieadres omdat je om gezondheidsredenen niet kunt vliegen en niet precies weet hoe je dat kunt regelen? Neem contact met ons op.

ga met ons op reis!

Reizen met zorg, dat is wat wij doen, dat is ons specialisme. Met The Dutch Explorer zorgen we ervoor dat jouw reis een vakantie wordt, persoonlijk voor jou op maat, naar jouw behoeften. 

Dutch Explorer reisbureau, Travel with Care

contact