Selecteer een pagina

coaching

samen in balans

In het leven worden we allemaal geconfronteerd met uitdagingen. En iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Soms kan een ziekte binnen een gezin bijvoorbeeld veel van iedereen vragen. Het kan voelen alsof het gezin uit balans is geraakt, waarbij sommigen meer afhankelijk worden van anderen. Wij begrijpen dit en willen je helpen met onze coachingtools om als gezin weer in balans te komen. We leren je om de steun en betrokkenheid van anderen te erkennen, zodat je samen sterker kunt staan.

Ook andere uitdagingen in het leven kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt. We zijn allemaal kwetsbaar en ervaren pijn, verdriet en vreugde. Bij onze coaching luisteren we graag naar jouw verhaal en helpen we je terug te keren naar de basis. We stellen de juiste vragen, geven inzichten en bevorderen de communicatie binnen jezelf, je gezin en je omgeving. Op die manier kun je weer in balans komen met jezelf en de mensen om je heen.

We reiken onze handen naar je uit om je te helpen, zodat je liefdevolle en vreugdevolle verbindingen met anderen kunt aangaan. We streven ernaar om families, partners en gemeenschappen dichter bij elkaar te brengen, zodat iedereen kan floreren in harmonie.

check de voordelen voor jouw werknemers!

hoe wij je helpen

Onze coaching is met name gericht op gezinnen en partners. Richard richt zich op coaching voor mannen en jongeren, terwijl Harmi zich voornamelijk richt op vrouwen, kinderen en jongeren. Lees meer over ons en ontdek welke coaching het beste bij jou en je situatie past. Lees meer over ons!

Mocht onze expertise niet voldoende zijn, dan hebben we een netwerk van coaches en andere hulpverleners waar we je graag mee in contact brengen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. We zijn er voor jou.

contact